Filmul biografic despre Steve Jobs de la Sony Pictures, a picat complet

508 ori
<b>Filmul biografic despre Steve Jobs de la Sony Pictures, a picat complet</b>După ce regizorul David Fincher și actorul Leonardo DiCaprio s-au retras din proiectul noului film Steve Jobs de la Sony Pictures, era clar că lucrurile nu merg prea bine. Măcar îl aveam pe Aaron Sorkin care scria scenariul, folosindu-se de biografia...

După ce regizorul David Fincher și actorul Leonardo DiCaprio s-au retras din proiectul noului film Steve Jobs de la Sony Pictures, era clar că lucrurile nu merg prea bine. Măcar îl aveam pe Aaron Sorkin care scria scenariul, folosindu-se de biografia lui Jobs scrisă de Walter Isaacson... Ei bine, azi aflăm că întregul proiect a fost anulat și că nu vom mai avea un film nou despre viața CEO-ului Apple.

Cu câteva săptămâni în urma Christian Bale renunțase la rolul lui Jobs, iar proiectului i se alăturase Seth Rogen, în rolul lui Steve Wozniak, cofondator Apple. Michael Fassbender cocheta cu rolul principal, dar nu se știa nimic concret. Hollywood Reporter afirma că acum pelicula e gata de anulare la Sony, iar studioul ar putea să vândă întregul concept către alt nume mare precum Universal.

în ciuda schimbării de studio, regizorul Danny Boyle a rămas atașat acestui film, ceea ce ne dă în continuare speranțe. Ar fi păcat să se anuleze întregul proiect, mai ales că filmul jOBS de anul trecut, cu Ashton Kutcher în rol principal a fost o dezamăgire. Intenția era ca noul film să fie atât de bun încât să vizeze și câteva premii, deci ar trebui să fie gata la finalul anului viitor pentru a prinde sezonul Oscarurilor și Globurilor de Aur în 2016.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×