Firmware-ul Android 4.2.2 Jelly Bean pentru Galaxy S III ajunge pe web: I9300XXUFME7 (Video)

2.117 ori
<b>Firmware-ul Android 4.2.2 Jelly Bean pentru Galaxy S III ajunge pe web: I9300XXUFME7 (Video)</b>Ce înseamnă I9300XXUFME7? începutul unui weekend lung de teste pe Galaxy S III, deoarece acesta este mult-așteptatul firmware Android 4.2.2 pentru telefonul anului 2012 (ales de voi, cititorii Mobilissimo.ro). &nbsp; Evident e vorba de un firmware de...

Ce înseamnă I9300XXUFME7? începutul unui weekend lung de teste pe Galaxy S III, deoarece acesta este mult-așteptatul firmware Android 4.2.2 pentru telefonul anului 2012 (ales de voi, cititorii Mobilissimo.ro).

Evident e vorba de un firmware de teste, care a ajuns pe web prematur, de vreme ce dezvoltarea nu a fost finalizata încă. încă nu e clar dacă odată cu acest firmware vor sosi și funcțiile camerei lui S4 pe S III. Firmware-ul aduce lockscreen-ul lui S4, cu widgeturi multiple, două efecte de deblocare, modul Driving, opțiunea Daydream, notificări cu care puteți interacționa și noi opțiuni în Notification Center.

Firmware-ul Android 4.2.2 Jelly Bean pentru Galaxy S III ajunge pe web: I9300XXUFME7 (Video)

Zona de setări primește un design nou, același de pe S4 și controlul vocal este acum evoluat. O nouă versiune de S Voice vine la pachet cu software-ul, împreună cu aplicații Sasmung full screen și un nou widget smart switch. Rețineți că acest firmware este unul de tip pre-release și e posibil să mai apară probleme.

Firmware-ul Android 4.2.2 Jelly Bean pentru Galaxy S III ajunge pe web: I9300XXUFME7 (Video)

Cei care vor să riște au aici un link de download și aici instrucțiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×