Iată primul trailer al filmului jOBS, cu Ashton Kutcher În rolul lui Steve Jobs (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.164 ori
<b>Iată primul trailer al filmului jOBS, cu Ashton Kutcher În rolul lui Steve Jobs (Video)</b>Filmul jOBS, care ne prezintă o parte din biografia lui Steve Jobs trebuia să apară în luna aprilie în cinematografe, dar din cauza unor probleme de marketing el a fost amânat până în august. între timp a apărut și primul trailer al peliculei,...

Filmul jOBS, care ne prezintă o parte din biografia lui Steve Jobs trebuia să apară în luna aprilie în cinematografe, dar din cauza unor probleme de marketing el a fost amânat până în august. între timp a apărut și primul trailer al peliculei, pe care îl puteți viziona mai jos.

Criticii au văzut deja filmul la festivalul de la Sundance și părerile au fost împărțite, deși majoritatea par a tinde spre un review negativ. Trebuie să recunosc că trailerul e destul de bine făcut și că îmi dă speranțe că acest film va fi reușit. Ashton Kutcher intra destul de bine în pielea lui Steve Jobs, deși nu se poate abține să nu fie el însuși, cu glumele sale tipice de "Dude where's my car".

Ultima parte a trailerului ne intrigă, deoarece se pare că îl vom vedea și pe Jobs în varianta mai în vârstă în film, deși pelicula se va axa mai degrabă pe tinerețea fostului CEO și pe ascensiunea Apple. Filmul debutează pe 16 august și trebuie să aflați că mai e în producție încă o versiune a biografiei lui Steve Jobs, una realizată de Sony Pictures și un proiect mai mare și mai serios, se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×