iPhone-ul de buget În noi imagini 3D (iPhone Lite/Light)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.411 ori
<b>iPhone-ul de buget În noi imagini 3D (iPhone Lite/Light)</b>După ce acum câteva zile am avut ocazia să vedem noi schițe cu dimensiunile noilor terminale Apple, se pare că acum avem parte și de o randare 3D a iPhone-ului de buget. Aceste schițe au apărut prin intermediul Unei firme producătoare de carcase,...

După ce acum câteva zile am avut ocazia să vedem noi schițe cu dimensiunile noilor terminale Apple, se pare că acum avem parte și de o randare 3D a iPhone-ului de buget. Aceste schițe au apărut prin intermediul Unei firme producătoare de carcase, care ar fi obținut informațiile cu scopul de a porni producția de carcase odată cu anunțarea oficială a noilor device-uri Apple.

 S-ar părea că iPhone-ul de buget se va numi iPhone Lite, ceea ce ne face să ne gândim la semnificația cuvântului "lite", care se traduce prin "ușor". în cazul acesta avem două sensuri, fie se referă la o Greutate redusă, fie a doua și cea mai plauzibilă, specificații slabe din punct de vedere hardware. Din imaginea de mai sus se poate observa că terminalul a suferit câteva modificări pentru a păstra un preț scăzut, avem o parte din spate curbată iar grosimea acestuia a crescut puțin, ajungând La 8.5 mm, față de cei 7.6 mm ai lui iPhone 5.

iPhone-ul de buget În noi imagini 3D (iPhone Lite/Light)

Această randare 3D neoficială ne prezintă detalii care ne duc cu gândul la vechea generație iPhone (3G/3GS). Rama cromată din jurul telefonului fiind un aspect de design foarte arătos, mai întâlnim elemente preluate și de la iPod, dar probabil nu ar trebui să ne așteptăm la așa ceva deoarece întregul design se va baza în special pe plastic pentru a-l face cât mai accesibil. IPhone-ul de buget ar putea costa în jur de 400$, preț fără abonament.

iPhone Light

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×