Firmware-ul iPhone 2.0 permite stergerea informatiilor utilizatorului

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.278 ori
<b>Firmware-ul iPhone 2.0 permite stergerea informatiilor utilizatorului</b>Exista mii de utilizatori de iPhone care doresc sa-si vanda telefonul, pregatindu-se pentru era iPhone 3G, astfel ca stergerea datelor personale devine vitala pentru acestia. Procesul se poate efectua acum direct prin intermediul noului firmware,...

Exista mii de utilizatori de iPhone care doresc sa-si vanda telefonul, pregatindu-se pentru era iPhone 3G, astfel ca stergerea datelor personale devine vitala pentru acestia. Procesul se poate efectua acum direct prin intermediul noului firmware, versiunea 2.0.

Pana acum accesarea datelor personale era imposibila, deoarece Apple protejase aceste informatii de ochii utilizatorilor, facand procesul de stergere a datelor din memoria Flash foarte dificil. Pe fondul ingrijorarii posesorilor de iPhone ca datele lor ar putea ajunge pe mana hackerilor, compania lui Steve Jobs a lansat un feature care modifica setarile de securitate, cu ajutorul noului firmware.

iPhone 2.0 OS soseste cu o functie de stergere avansata a informatiilor personale inclusa in optiunea "Erase iPone". Varianta actuala nu permite o golire completa a memoriei, dar screenshoturi cu noua versiune arata ca o solutie mai performanta a fost creata pentru a sterge orice urma de date ale utilizatorului din memorie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×