Firmware-ul iPhone 2.0 permite stergerea informatiilor utilizatorului

1.324 ori
<b>Firmware-ul iPhone 2.0 permite stergerea informatiilor utilizatorului</b>Exista mii de utilizatori de iPhone care doresc sa-si vanda telefonul, pregatindu-se pentru era iPhone 3G, astfel ca stergerea datelor personale devine vitala pentru acestia. Procesul se poate efectua acum direct prin intermediul noului firmware,...

Exista mii de utilizatori de iPhone care doresc sa-si vanda telefonul, pregatindu-se pentru era iPhone 3G, astfel ca stergerea datelor personale devine vitala pentru acestia. Procesul se poate efectua acum direct prin intermediul noului firmware, versiunea 2.0.

Pana acum accesarea datelor personale era imposibila, deoarece Apple protejase aceste informatii de ochii utilizatorilor, facand procesul de stergere a datelor din memoria Flash foarte dificil. Pe fondul ingrijorarii posesorilor de iPhone ca datele lor ar putea ajunge pe mana hackerilor, compania lui Steve Jobs a lansat un feature care modifica setarile de securitate, cu ajutorul noului firmware.

iPhone 2.0 OS soseste cu o functie de stergere avansata a informatiilor personale inclusa in optiunea "Erase iPone". Varianta actuala nu permite o golire completa a memoriei, dar screenshoturi cu noua versiune arata ca o solutie mai performanta a fost creata pentru a sterge orice urma de date ale utilizatorului din memorie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×