Smartphone-ul anului 2018 este Huawei P20 Pro! Asociația EISA premiază flagship-ul cu cameră triplă

4.713 ori
<b>Smartphone-ul anului 2018 este Huawei P20 Pro! Asociația EISA premiază flagship-ul cu cameră triplă</b>Dacă ieri aflam faptul că asociația EISA a oferit distincția de "cel mai bun smartphone mid-range al anului 2018" lui Nokia 7 Plus, iată că astăzi iese la iveală și numele telefonului care este desemnat smartphone-ul anului 2018 la general, acesta

Mijlocul lunii august ne aduce iată și premiile EISA 2018-2019 pentru zona Mobile, iar după ce ieri aflam că Nokia 7 Plus a fost desemnat de către asociație drept "smartphone-ul mid-range al anului 2018", acum descoperim și care este smartphone-ul anului 2018 la general. Titlul îi revine lui Huawei P20 Pro, handset care impresiona la debut printr-un design cameleonic, o cameră triplă și un ecran deosebit.

Am trecut și noi telefonul prin numeroase teste pentru a ne convinge de capabilitățile sale iar Ervin chiar v-a oferit un editorial legat de AI-ul pe care Huawei îl aduce la bord în cazul de față și despre modul în care funcțiile și caracteristicile telefonului sunt îmbunătățite (baterie, cameră foto, etc.). Acum EISA îl premiază pe seama unor criterii similare și aflați că aceasta este Asociația de Experți în Imagistică și Sunet.

Juriul este compus din experți independenți din jurul lumii, fiind incluse în luarea deciziei și site-uri de specialitate tech care s-au pronunțat cu privire la telefoanele nominalizate. Revenind la Huawei P20 PRO, aflați că EISA a fost impresionată de finisajul inedit din sticlă, de ecranul generos cu tehnologie AMOLED, dar și de bateria de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă.

Camera triplă Leica din spate a fost la rândul său apreciată și telefonul este descris drept un companion perfect pentru utilizatori, cât și un trendsetter în zona de fotografie mobilă grație clipurilor și fotografiilor deosebite. Per total, telefonul este o combinație câștigătoare de hardware puternic, optică și măestrie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×