Fly MC175 DS, telefon dual SIM cu funcții muzicale, direct din Rusia

Autor:  | Publicat în:  Fly 1.381 ori
<b>Fly MC175 DS, telefon dual SIM cu funcții muzicale, direct din Rusia</b>Cum vă sună un telefon dual SIM de 95 de euro? Bine? Dar un telefon muzical dual SIM cu acest preț? Este vorba despre modelul FLY MC175 DS, disponibil deocamdată la vecinii din Rusia, cu un design candybar și margini metalice. &nbsp; Gros de doar 9.7...

Cum vă sună un telefon dual SIM de 95 de euro? Bine? Dar un telefon muzical dual SIM cu acest preț? Este vorba despre modelul FLY MC175 DS, disponibil deocamdată la vecinii din Rusia, cu un design candybar și margini metalice.

Gros de doar 9.7 mm, terminalul vine cu un MP3 player performant și o baterie care rezistă până la 6 ore în mod playback audio. Iată și restul listei de specificații a acestui telefon:

  • Conectivitate: GSM 900/1800 MHz, Bluetooth 2.1, microUSB
  • Display: 2.4 inch, TFT, 240 x 320 pixeli
  • Camera: 2MP, mod webcam
  • Memorie: slot microSDHC (până la 16GB)
  • Alte funcții: radio FM, jocuri JAVA, calendar, convertor unități

Fly MC175 DSpare ideal pentru a înlocui un player audio, datorită funcțiilor sale și prețului accesibil, cu condiția ca terminalul să ajungă și în țara noastră.

Fly MC175 DS, telefon dual SIM cu funcții muzicale, direct din Rusia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×