Traducere În timp real cu ajutorul camerei telefonului și a lui Word Lens (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.059 ori
<b>Traducere În timp real cu ajutorul camerei telefonului și a lui Word Lens (Video)</b>Când am văzut prima oară acest clip părea imposibil ca o astfel de tehnologie să ne fie în sfârșit la îndemână... Un soft care să traducă instantaneu orice text scris pe care camera unui smartphone îl detectează?! Sună incredibil, dar este...

Când am văzut prima oară acest clip părea imposibil ca o astfel de tehnologie să ne fie în sfârșit la îndemână... Un soft care să traducă instantaneu orice text scris pe care camera unui smartphone îl detectează?! Sună incredibil, dar este real, prin intermediul lui Word Lens.

Cei care călătoresc mult vor aprecia cu siguranță aplicația și pot declara liniștiți că nu se vor mai rătăci vreodată, cel puțin nu din cauza semnelor de circulație ambigue. Word Lens este dezvoltat de către Quest Visual și folosește camera de pe iPhone pentru a traduce textul dintr-o limbă în alta instantaneu. Aplicația este disponibilă gratuit, dar fiecare pachet asociat unei limbi străine costă 4.99 dolari.

Important este că aplicația nu se folosește de Internet pentru traducere și nu veți avea nevoie de vreo conexiune. Deocamdată, softul suportă traduceri din spaniolă în engleză și viceversa, dar Quest Visual a promis că va extinde pachetul de limbi străine. Iată și un clip care prezintă aplicația în acțiune:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×