Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!

1.071 ori
<b>Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!</b>Dacă zvonurile despre un Galaxy S5 sau Xperia Z2 cu ecran 2K nu s-au adeverit și probabil nici HTC One 2 nu va avea un display QHD, atunci ne întoarcem către alte companii pentru premieră. Deja există un model Vivo si Oppo cu o astfel de rezoluție,...

Dacă zvonurile despre un Galaxy S5 sau Xperia Z2 cu ecran 2K nu s-au adeverit și probabil nici HTC One 2 nu va avea un display QHD, atunci ne întoarcem către alte companii pentru premieră. Deja există un model Vivo si Oppo cu o astfel de rezoluție, iar acum și un handset Alcatel cu un display de acest gen a fost fotografiat.

Aparent, acest smartphone vine cu un display curbat cu rezoluție 2K. Alcatel și-a crescut numărul de modele de telefoane high end în ultima vreme, fiind foarte activa pe piața terminalelor cu dotări de top. Noul flagship cu display 2K are și o cameră foarte interesantă în zona din spate. știm că terminalul are o diagonală de 5.2 inch, suporta o rezoluție de 2560 x 1440 și e curbat vertical.

Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!

Sunt tare curios și cine a produs panoul acestui ecran, deoarece el ar putea fi folosit și pe alte telefoane viitoare. Din păcate nu cunoaștem specificațiile tehnice ale noului Alcatel, dar zonă uriașă a camerei din spate mă intrigă și ne-am putea trezi cu un super senzor de 50 MP, în stilul lui Oppo Find 7. Așteptați-vă la o lansare în intervalul aprilie-iunie.

Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×