Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 1.037 ori
<b>Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!</b>Dacă zvonurile despre un Galaxy S5 sau Xperia Z2 cu ecran 2K nu s-au adeverit și probabil nici HTC One 2 nu va avea un display QHD, atunci ne întoarcem către alte companii pentru premieră. Deja există un model Vivo si Oppo cu o astfel de rezoluție,...

Dacă zvonurile despre un Galaxy S5 sau Xperia Z2 cu ecran 2K nu s-au adeverit și probabil nici HTC One 2 nu va avea un display QHD, atunci ne întoarcem către alte companii pentru premieră. Deja există un model Vivo si Oppo cu o astfel de rezoluție, iar acum și un handset Alcatel cu un display de acest gen a fost fotografiat.

Aparent, acest smartphone vine cu un display curbat cu rezoluție 2K. Alcatel și-a crescut numărul de modele de telefoane high end în ultima vreme, fiind foarte activa pe piața terminalelor cu dotări de top. Noul flagship cu display 2K are și o cameră foarte interesantă în zona din spate. știm că terminalul are o diagonală de 5.2 inch, suporta o rezoluție de 2560 x 1440 și e curbat vertical.

Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!

Sunt tare curios și cine a produs panoul acestui ecran, deoarece el ar putea fi folosit și pe alte telefoane viitoare. Din păcate nu cunoaștem specificațiile tehnice ale noului Alcatel, dar zonă uriașă a camerei din spate mă intrigă și ne-am putea trezi cu un super senzor de 50 MP, în stilul lui Oppo Find 7. Așteptați-vă la o lansare în intervalul aprilie-iunie.

Iată Încă un telefon cu ecran curbat, produs de Alcatel de această dată!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×