Fostul CEO Nokia, Stephen Elop promite că Microsoft va introduce pe piață mai multe terminale cu Android

726 ori
<b>Fostul CEO Nokia, Stephen Elop promite că Microsoft va introduce pe piață mai multe terminale cu Android</b>După ce anul acesta în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, cei de la Nokia au lansat oficial gama de terminale Nokia X, gamă ce include 3 modele care rulează o versiune puternic customizată de Android, iată că fostul CEO-ul Nokia, și...

După ce anul acesta în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, cei de la Nokia au lansat oficial gama de terminale Nokia X, gamă ce include 3 modele care rulează o versiune puternic customizată de Android, iată că fostul CEO-ul Nokia, și actualul vicepreședinte al departamentului Devices & Services Microsoft, Stephen Elop vine cu o declarație pentru presă din care reiese faptul că Microsoft va lansa noi terminale Android sub branding Nokia în viitor.

Așa acum știm, Microsoft deține de acum divizia Devices & Services a celor de la Nokia, iar astfel Microsoft este cea care se va ocupa cu dezvoltarea și lansarea pe piață de noi device-uri sub branding Nokia. De asemenea, Stephen Elop a mai declarat și faptul că achiziția Nokia a adus celor de la Microsoft aproximativ un miliard de utilizatori.

Deși terminalele din gama Nokia X arată destul de bine, acestea nu reușesc să ofere o experiență clasică Android, în special datorită faptului că serviciile Google au fost complet eliminate din pachetul software. Rămâne de văzut dacă Microsoft are de gând sa lanseze un astfel de nou terminal Nokia X și cu dotări hardware high-end.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×