Windows Phone 8.1 Photo Hub se schimbă În funcție de tendințele de utilizare

738 ori
<b>Windows Phone 8.1 Photo Hub se schimbă În funcție de tendințele de utilizare</b>Au început să apară plângeri cu privire la experiența Photo Hub din Windows Phone, odată cu sosirea lui WP8.1. Aparent, se înlătura lista de aplicații third party care erau trecute drept modalități de interacțiune cu fotografiile. &nbsp; Noul...

Au început să apară plângeri cu privire la experiența Photo Hub din Windows Phone, odată cu sosirea lui WP8.1. Aparent, se înlătura lista de aplicații third party care erau trecute drept modalități de interacțiune cu fotografiile.

Noul Hub va duce direct la cele mai noi poze, iar Joe Belfiore, șeful secțiunii Windows Phone și Windows a declarat pe Reddit că aceasta schimbare a fost realizată în urma analizei comportamentului a mii de utilizatori Windows Phone. Belfiore declară că Microsoft a interpretat datele telemetrice de la utilizatori și procentajul de zone unde lumea dădea click. Aparent cele mai multe clickuri mergeau spre camera roll și doar 0.5% din clickuri către aplicații third party.

Noul design al lui Windows Phone 8.1 aduce la îndemână zona cu cele mai dese clickuri, iar restul de funcții sunt disponibile în plan secundar. Oficialul Microsoft a postat și imaginea de mai sus care arată cât de puțin sunt folosite aplicațiile third party în Windows Phone 7.5 de exemplu. Voi ce părere aveți? Sunt atât de puțin importante aplicațiile foto ale developerilor independenți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×