Fotografii reale cu HTC Bolt ajung pe web, semn că lansarea oficială se apropie

1.072 ori
<b>Fotografii reale cu HTC Bolt ajung pe web, semn că lansarea oficială se apropie</b>Numeroase terminale mobile se pregătesc pentru lansare în perioada următoare, unul dintre acestea fiind și HTC Bolt. Terminalul de față este așteptat să debuteze doar pe piața din SUA, iar ca design se pare că avem de-a face cu un soi de HTC 10 căruia îi

Aproape de sfârșitul lunii septembrie sosea de nicăieri o randare pentru smartphone-ul HTC Bolt ce aparent ar urma să debuteze pe piața din SUA în următoarea perioadă. Avem de-a face cu un soi de HTC 10 fără jack audio, iar astăzi îl vedem din mai toate unghiurile mulțumită unor fotografii reale ce tocmai au ajung pe web prin intermediul publicației Venture Beat ce are și o listă de specificații pentru noul dispozitiv. 

HTC Bolt

Ei bine acesta va sosi cu un display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu o cameră foto principală de 18 megapixeli ce va oferi suport pentru captură video 4K Ultra HD, un bliț dual-tone și deschidere f/2.0. Pentru selfie-uri avem un senzor de 8 megapixeli, iar printre alte dotări ale sale regăsim și chip-ul de 3 GB memorie RAM, respectiv modulul de 64 GB spațiu de stocare flash.

HTC Bolt

HTC Bolt aduce un singur difuzor aflat la bază, tehnologia BoomSound ce va funcționa doar atunci când conectăm o pereche de căști, și sistemul de operare Android 7.0 Nougat. După cum precizam și mai sus, telefonului îi lipsește jack-ul audio, așa că este posibilă prezența unui adaptor USB Type-C to 3.5 mm în pachet. 

HTC Bolt

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×