Foxconn se extinde și În Indonezia

921 ori
<b>Foxconn se extinde și În Indonezia</b>Foxconn a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a deveni colaboratul principal al Apple în ce privește producția de iPhone, iPad, iPod. Fabricile lor sunt de dimensiuni mari, adevărat mini-orașe localizate în China. Există și un...

Foxconn a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a deveni colaboratul principal al Apple în ce privește producția de iPhone, iPad, iPod. Fabricile lor sunt de dimensiuni mari, adevărat mini-orașe localizate în China. Există și un aspect negativ vis-a-vis de modul în care-și tratează personalul. între timp sub presiunile internaționale se spune că au devenit ceva mai umani.

Se cunosc planurile lor de a se extinde în Brazilia - cinci facilități de producție. Acum au apărut informații despre o altă țară în care caută se extinsă, spre a găsi forță de muncă ieftină și calificată - Indonezia.

Investiția lor în Indonezia s-ar ridica la 5 - 10 miliarde dolari și ca timp s-ar situa între 5 - 10 ani. în faza inițială ar produce 3 milioane de device-uri și ulterior ar crește până la 10 milioane. Observați cum Foxconn dorește să nu mai depindă exclusiv de China ci să beneficieze de condiții legislative mai bune în Brazilia și Indonezia. Și în țara noastră dacă ar veni s-ar alege cu tratament preferențial - 5 miliarde de dolari nu sunt de ici de colo și ar avea un cuvânt greu de spus în bugetul oricărui stat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×