Smartphone-ul ca pâinea, În America de Nord... parțial și În Europa de Vest

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.267 ori
<b>Smartphone-ul ca pâinea, În America de Nord... parțial și În Europa de Vest</b>Comparația dintre pâine și smartphone nu este una chiar atât de îndepărtată de adevăr: ai nevoie de ea, unii specialiști afirmă că îți face rău, dar totuși plătești prețul și o cumperi. în vreme ce românul de rând ar renunța la...

Comparația dintre pâine și smartphone nu este una chiar atât de îndepărtată de adevăr: ai nevoie de ea, unii specialiști afirmă că îți face rău, dar totuși plătești prețul și o cumperi. în vreme ce românul de rând ar renunța la câteva pâini bune pentru un terminal mobil performant, publicul din SUA este mare adept al smartphone-urilor, ceea ce constată și cel mai nou raport AdMob.

Vă reamintim că Google a cumpărat AdMob anul trecut, această companie afișând acum peste 2 miliarde de reclame pe zi. Zonele cu cele mai multe afișări sunt invariabil America de Nord, cu 43% din piață, Asia, cu 33%, apoi Europa Vestică, cu un procent de doar 15%, în ciuda economiei prospere. Urmează America Latină cu 3% și o Europă de Est cu doar 2%, în care ne aflăm și noi.

Segmentarea în vestul Europei se petrece astfel: Marea Britanie afișează 33% din reclamele mobile, iar cele mai importante 10 țări din regiune au cunoscut o creștere cu peste 400% în 2010. între timp, în Asia, Coreea de Sud afișează 13% din ad-uri, iar Japonia 12%. Având în vedere explozia smartphone-urilor și tabletelor în acest an, discrepanțele de procentaje se vor estompa cât de curând.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×