Frodo si Inelul acum pe iPhone, intr-un joc tip "Tower Defense" (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.576 ori
<b>Frodo si Inelul acum pe iPhone, intr-un joc tip "Tower Defense" (Video)</b>Cu cativa ani intarziere fata de nebunia fenomenului "Lord of the Rings" soseste si jocul oficial pentru iPhone, care face parte din genul de titluri "Tower Defense". Acest tip de joc este unul de strategie, care are ca scop construirea de obstacole...

Cu cativa ani intarziere fata de nebunia fenomenului "Lord of the Rings" soseste si jocul oficial pentru iPhone, care face parte din genul de titluri "Tower Defense". Acest tip de joc este unul de strategie, care are ca scop construirea de obstacole (turnuri) care vor impiedica inamicii sa invadeze o anumita zona.

Gameplay-ul se bazeaza pe abilitati, costurile cladirilor defensive si puncte obtinute din infrangerea inamicilor. In cazul lui Lord of the Rings for iPhone (bine ca nu i-au spus iLord of the Rings), va trebui sa pozitionati celebrele personaje din film de-a lungul nivelelor pentru a se lupta cu inamici.

Atacurile eroilor vor opri orcii sau trollii, care incearca sa ajunga la castel. De asemenea sunt disponibile upgrade-uri care vor creste forta si damage-ul provocat de eroi. Sa speram ca titlul va fi disponibl la un pret rezonabil via App Store. Iata si cateva secvente din gameplay-ul sau:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×