Încă o imagine cu matrița lui iPhone 6 apare, plus o fotografie a panoului său frontal

1.808 ori
<b>Încă o imagine cu matrița lui iPhone 6 apare, plus o fotografie a panoului său frontal</b>începutul acestei săptămâni a fost dominat de scăpările legate de iPhone 6, cu o poză a unei matrițe a acestui device făcând înconjurul globului. Acum vedem o imagine și mai clară cu acea matriță și bonus avem și un panou frontal al...

începutul acestei săptămâni a fost dominat de scăpările legate de iPhone 6, cu o poză a unei matrițe a acestui device făcând înconjurul globului. Acum vedem o imagine și mai clară cu acea matriță și bonus avem și un panou frontal al noului handset Apple.

Surse din China sunt în spatele acestei scăpări, citate de site-ul francez nowhereelse.fr. Datorită matriței putem acum să deducem care vor fi dimensiunile lui iPhone 6. Astfel, handsetul va măsura 138 mm în lungime și 64 mm în lățime, iar francezii de mai sus au dedus că ecranul va avea în jur de 4.7 inch, făcând măsurătorile necesare.

Încă o imagine cu matrița lui iPhone 6 apare, plus o fotografie a panoului său frontal

Matrița din imagine pare destul de solidă și complexă încât să nu fie vorba de o farsă, sau dacă e, măcar e una elaborată care a păcălit toate site-urile mari. Majoritatea scăpărilor de până acum pun accentul pe iPhone-ul mai mic, de 4.7 inch, în vreme ce modelul de 5.5/5.7 inch rămâne în umbră. Să fie oare adevărat zvonul că el se va lansa mai târziu?

Si oare inseamna acest val de scapari ca vom vedea iPhone 6 lansat mai devreme decat in toamna?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×