Frumoasa și... “Bellestia”: un nou capitol din istoria Symbian, scris astăzi prin Symbian Belle (Video)

1.980 ori
<b>Frumoasa și... &ldquo;Bellestia”: un nou capitol din istoria Symbian, scris astăzi prin Symbian Belle (Video)</b>Astăzi a fost o zi importantă pentru Nokia, compania finlandeză prezentând oficial 3 noi telefoane mobile și un sistem de operare actualizat. Este vorba aici despre Symbian Belle, urmaș al lui Symbian Anna și OS pe care îl găsim pe proaspăt...

Astăzi a fost o zi importantă pentru Nokia, compania finlandeză prezentând oficial 3 noi telefoane mobile și un sistem de operare actualizat. Este vorba aici despre Symbian Belle, urmaș al lui Symbian Anna și OS pe care îl găsim pe proaspăt anunțatele Nokia 600, 700 și 701. în ce privește Symbian Belle vă prezentam chiar de ieri un preview, realizat de către un cititor fidel.

Ce aduce nou această variantă de Symbian? Printre altele widgeturi noi cu un design mai atractiv, opțiuni mai variate de personalizare, noi aplicații și suport NFC. Așteptați-vă și la o actualizare de la Symbian Anna la Belle pe viitor, o veste foarte bună pentru posesorii de telefoane Nokia N8 și E7 de exemplu.

Frumoasa și... “Bellestia”: un nou capitol din istoria Symbian, scris astăzi prin Symbian Belle (Video)

Revenind la widgeturi, acestea pot fi redimensionate și plasate oriunde pe ecran, după pofta inimii, fie că e vorba de email, ceas, playerul audio sua contactele preferate. Aveți la dispoziție diferite mărimi de widgeturi, în funcție de utilizarea fiecăruia. Mai aflăm și că numărul maxim de meniuri Home a crescut de la 3 la 6, astfel că aveți mai multe widgeturi la îndemână. De asemenea, vom avea la dispoziție și o bară de status modernizata, atât ca look, cât și că utilitate. Aceasta va include notificări (apeluri ratate, mesaje și altele) și setări.

Belle vine și cu o suită de aplicații business de la Microsoft, inclusiv Lync, Sharepoint, OneNote, Exchange ActiveSync și PowerPoint Broadcaster. Amintind de alte platforme și ecranul de blocare a telefonul are acum un rol extins, afișând apelurile ratate, mesajele din inbox și multe altele. în ce privește multitasking-ul, puteți face trecerea acum între reprezentări grafice mai mari ale aplicațiilor deschise, deci o îmbunătățire la nivel de look.

Dacă doriți și o recapitulare a funcțiilor esențiale din Belle, cât și prezentarea oficială a telefoanelor Nokia 700 și 701, aveți clipul oficial de mai jos ce include discursul de azi din Hong Kong.

Apoi aveți și partea a doua, care se axează pe Nokia 600 și anunțarea oficială a headsetului Nokia Essence. în pus vedem și câteva demo-uri și detalii despre funcția NFC din Symbian Belle.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×