Nokia 701, un "războinic al luminii"... sau al ecranelor luminoase, evident cu Symbian Belle

2.816 ori
<b>Nokia 701, un "războinic al luminii"... sau al ecranelor luminoase, evident cu Symbian Belle</b>Dacă până acum LG se mandrea cu modelul Optimus Black și al său foarte luminos display NOVA, compania asiatică are motive de îngrijorare, deoarece Nokia a anunțat azi un terminal care se pretinde cel mai luminos din lume, la capitolul ecran. Este...

Dacă până acum LG se mandrea cu modelul Optimus Black și al său foarte luminos display NOVA, compania asiatică are motive de îngrijorare, deoarece Nokia a anunțat azi un terminal care se pretinde cel mai luminos din lume, la capitolul ecran. Este vorba despre Nokia 701, unul dintre cele 3 terminale Symbian Belle anunțate de către finlandezi astăzi, alături de Nokia 600 și Nokia 700.

Avantajul principal al acestui device ce măsoară 11 mm în grosime și cântărește 131 grame este un touchscreen IPS LCD de 3.5 inchi, care se bazează pe tehnologia ClearBlack, oferind un contrast și o luminozitate incredibilă. în plus, acest ecran este protejat împotriva zgârieturilor de un strat Corning Gorilla Glass.

în ce privește lista de specificații, ea arată cam așa:

  • Conectivitate: pentaband, HSUPA 3G, WiFi, NFC, Bluetooth, GPS
  • Display: 3.5 inchi, IPS LCD
  • Camera: 8MP, full focus, bliț dual LED, camera secundară pentru apeluri video
  • Memorie: 8GB internă, slot microSD (până la 32GB), de 4 ori mai multă memorie grafică decât predecesorii săi
  • Baterie: 17 ore de convorbiri, 550 de ore în standby

Acest model atractiv va sosi în variante argintii, violete sau albe în trimestrul 3 la un preț de aproximativ 290 de euro. Acesta pare telefonul cel mai high end dintre anunțurile de azi, dar având în vedere zvonurile că LG pregătește ecrane NOVA de generație a doua cu 1000 nits de luminozitate, titlul de campion al ecranelor al lui Nokia 701 va fi pierdut rapid.

Nokia 701, un
Nokia 701, un

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×