Apple va anunța În curând ce va face cu resursele sale financiare uriașe

Autor:  | Publicat în:  Apple 763 ori
<b>Apple va anunța În curând ce va face cu resursele sale financiare uriașe</b>știm cu toții că Apple "clocește" sute de miliarde de dolari și toți analiștii și finanțiștii se întreabă ce vor face cu uriașul lor capital. Există chiar și critici că gigantul din Cupertino ține banii "la ciorap" în loc să îi...

știm cu toții că Apple "clocește" sute de miliarde de dolari și toți analiștii și finanțiștii se întreabă ce vor face cu uriașul lor capital. Există chiar și critici că gigantul din Cupertino ține banii "la ciorap" în loc să îi investească. Ei bine, se pare că urmează un anunț de zile mari cu privire la realocarea finanțelor în cadrul Apple.

Informațiile vin de la Howard Ward, Chief Investment Officer de la Gamco Investors. Apple a fost criticată pentru că nu face investiții folosind capitalul său de 137 de miliarde de dolari. în plus, pentru 2013 predicțiile sunt că Apple va obține venituri de 42 de miliarde de dolari, încă o sumă de investit. O sugestie vine din partea analistului David Einhorn, care propune ca Apple să ofere fondurile investitorilor sub formă de acțiuni, iar ei să le ruleze mai departe.

Există și investitori care doresc dividende mai mari acum că Apple merge atât de bine. Un lucru e sigur: undeva în următoarea lună vom afla ce face Apple cu "oul de aur", fie că e vorba de miliarde aruncate pe noul sediu în formă de OZN, un proiect SF gen Google Glass sau poate... o navă pentru explorarea cosmosului, dacă îmi permiteți să fabulez.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×