Funcțiile YouTube de la Nokia În acțiune!

1.316 ori
<b>Funcțiile YouTube de la Nokia În acțiune!</b>Nu eram foarte siguri de la ce să ne așteptăm de la înțelegerea dintre YouTube și Nokia dar acum avem o dovadă video legală care este în același timp promițătoare și dezamăgitoare. în partea pozitivă, video-urile YouTube par a fi ușor...

Nu eram foarte siguri de la ce să ne așteptăm de la înțelegerea dintre YouTube și Nokia dar acum avem o dovadă video legală care este în același timp promițătoare și dezamăgitoare.

în partea pozitivă, video-urile YouTube par a fi ușor accesate și sunt însoțite de o colecție drăguță de RSS prin abonament, care face consumarea de conținut video pe telefon ceva mai suportabilă decât până acum.

Este plăcut de observat că la accesarea canalului You Tube totul pare în mare parte un flux continuu de video YouTube, astfel încât veți fi în sincron cu ceea ce urmăresc puștii cool.

Din păcate, selecția se pare că se oprește aici: nu există funcții de căutare sau de navigare. După cum arată lucrurile, este posibil să vă abonați la alte canale YouTube, dar se pare că visul de roaming mobil liber la conținutul YouTube s-ar putea să rămână deocamdată departe.

Ceea ce știm, este că sunt deja mai multe parteneriate în lucru, și sperăm că YouTube va căuta în continuare parteneri până când îl va nimeri pe cel corect. Video-ul mai jos:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×