LG denumește oficial iPhone de la Apple copiator?

1.408 ori
<b>LG denumește oficial iPhone de la Apple copiator?</b>Noi admitem că nu am fost chiar primii care s-au uitat mai atent la iPhone de la Apple și au văzut similarități între acesta și Prada (KE850) de la LG, dar în acest moment șoaptele au ajuns și la LG Mobile Handset R&D Center. în timp ce Apple...

Noi admitem că nu am fost chiar primii care s-au uitat mai atent la iPhone de la Apple și au văzut similarități între acesta și Prada (KE850) de la LG, dar în acest moment șoaptele au ajuns și la LG Mobile Handset R&D Center.

în timp ce Apple se află în mijlocul unei bătălii de mărci comerciale, iar noi ne întrebăm ce va câștiga din aceasta, Woo-Young Kwak a spus clar că iPhone este un "imitator" al dispozitivului care a câștigat premiul de deisgn International Forum Design - Product Design Award.

Bineînțeles, sunt unii care doresc pace, ca dl. Kang-Heui Cha, Senior Manager la MC Design Research Lab, care a afirmat că dispozitivul LG "s-a concentrat pe interfață," în timp ce mândria lui Cupertino "a pus accentul pe conceptul de telefon cu muzică," dar chiar și aceasta pare un argument foarte slab.

Steve deja și-a anunțat opini în privința controversei "cu DRM sau fără DRM" iar noi sperăm ca o dezaprobare să apară deja, deoarece aceasta se anunță a fi o bătălie pe cinste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×