Gadgeturile ideale pentru James Bond

2.025 ori
<b>Gadgeturile ideale pentru James Bond</b>Acum ca noul film din seria James Bond, Quantum of Solace a ajuns pe marile ecrane, gadgeturile destinate spionilor devin tot mai populare. Diferenta este ca acum omul de rand se poate transforma intr-un veritabil agent secret, spionand oriunde, oricum si...

Acum ca noul film din seria James Bond, Quantum of Solace a ajuns pe marile ecrane, gadgeturile destinate spionilor devin tot mai populare. Diferenta este ca acum omul de rand se poate transforma intr-un veritabil agent secret, spionand oriunde, oricum si pe oricine. Iata o prezentare a celor mai populare si utile gadgeturi pe care le poate dori un James Bond al zilelor noastre:

Incepem cu nasturele-camera, care va permite sa filmati la 360 de grade in jurul dumneavoastra, prin intermediul unui sistem de supraveghere portabil, ale carui componente le veti purta in buzunare. Produsul costa 806 euro si va ofera 4 ore de inregistrare prin intermediul a 2-3 baterii. Supraveghere video din mers!

Trecem la un pix cu camera si memorie de 2GB, care include si o baterie ce rezista 2 ore si jumatate, dar si o conexiune USB. Acest gadget costa 130 de euro si va va permite sa descarcati continuturile rezultate din filmare direct pe PC. Clasicul ceas de mana este un excelent instrument de supraveghere, cel analizat in clipul de mai sus fiind foarte aratos si disponibil cu o curea metalica sau cu una de piele. Ceasul este bazat doar pe inregistrare audio si soseste cu o memorie Flash de 1GB, care ii va permite sa fie utilizat si ca MP3 player.

Probabil cel mai impresionant sistem de supraveghere este un ceas desteptator-radio Sony destul de costisitor (1240 de euro), care include un SIM GSM si suporta inregistrare audio si video. Posesorul acestui gadget va trebui doar sa formeze un anumit numar de telefon si va putea vizualiza si auzi tot ce inregistreaza "radio-ul". Sistemul soseste cu un slot microSD, cu suport pentru carduri de pana la 2GB.

Din nou in domeniul sistemelor de inregistrare audio descoperim cel mai "inocent" gadget, un simplu aparent adaptor pentru priza. Acesta va fi alimentat de la priza in care este introdus si va inregistra audio dupa dorinta dumneavoatra, folosind de asemenea un SIM GSM, cu ajutorul caruia va veti conecta la el de pe telefonul personal. Si toate astea pentru 1100 de euro.

Un alt sistem de supraveghere audio inocent este "infinity bug" ascuns intr-un cosulet decorativ cu poutpouri. Acesta va inregistra audio 10 ore si va putea fi accesat de oriunde din lume. Lista gadgeturilor lui James Bond se incheie cu un telefon dotat cu o camera CCD in varf si o camera digitala video in interior. Handsetul va porni inregistrarea video de la sine, in clipa in care detecteza miscarea subiectilor din fata sa. Fisierele rezultate vor fi in format .avi, iar telefonul va putea inregistra maximum 1 ora pe cardul sau microSD.

Oricare dintre aceste produse poate fi cadoul ideal de Craciun, pentru spionul aspirant dar si pentru persoanele cu buzunare generoase si prea mult timp liber la dispozitie.

Sursa: Passionemobile.wordpress.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×