Kiss Phone, telefonul concept cu buze, care te saruta

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.256 ori
<b>Kiss Phone, telefonul concept cu buze, care te saruta</b>Telefoanele mobile ne permit sa trimitem mesaje text, imagini, clipuri video si melodii altor utilizatori, eventual si sa ii sunam, dar cum ramane cu saruturile? De acest lucru s-a ocupat Georges Koussouros, inventatorul lui Kiss Phone: Handsetul soseste...

Telefoanele mobile ne permit sa trimitem mesaje text, imagini, clipuri video si melodii altor utilizatori, eventual si sa ii sunam, dar cum ramane cu saruturile? De acest lucru s-a ocupat Georges Koussouros, inventatorul lui Kiss Phone:

Handsetul soseste cu o pereche de "buze digitale", care imita unele reale si va detecta viteza, presiunea, temperatura si forta de aspiratie a buzelor utilizatorului care le va saruta. Dupa ce sarutul a fost inregistrat, el va transmis catre un al model Kiss Phone si reprodus de acesta pe buzele posesorului sau.

In plus, veti putea chiar "salva" saruturi pe acest telefon concept, putandu-le utiliza oricand doriti. Exista chiar si o idee de baza de date online cu saruturi, incluzand chiar modelul de buze al unor celebritati, gen Angelina Jolie, asta daca starurile vor fi de acord sa isi daruiasca saruturile oricui.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×