iPhone 4 isi prezinta superbul display Retina, cu ajutorul screenshoturilor

2.392 ori
<b>iPhone 4 isi prezinta superbul display Retina, cu ajutorul screenshoturilor</b>Unul dintre cele mai atractive feature-uri ale lui iPhone 4 este cu siguranta ecranul sau, bazat pe o tehnologie revolutionara, Retina Display. Screenshoturile de mai jos prezinta calitatea ecranului si vor fi afisate exact la fel cum le vedeti si pe...

Unul dintre cele mai atractive feature-uri ale lui iPhone 4 este cu siguranta ecranul sau, bazat pe o tehnologie revolutionara, Retina Display. Screenshoturile de mai jos prezinta calitatea ecranului si vor fi afisate exact la fel cum le vedeti si pe ecranul lui iPhone 4, fara a pierde un detaliu.

Display-ul Retina are o diagonala de 3.5 inchi si o densitate a pixelilor de 326 pixeli per inch, nemaiatinsa pana acum pe un terminal mobil. Acesta este oficial cel mai subtire smartphone din lume (9.3 mm), dar si handsetul cu cea mai inalta rezolutie. Inginerii Apple au dezvoltat pixeli cu marimi incredibile, de doar 78 micrometri, acestia neputand fi depistati cu ochiul liber.

In plus, noul ecran se bazeaza pe tehnologia IPS, mai buna chiar decat OLED, mai ales pentru ca ofera culori excelente si un contrast deosebit. Display-ul este in continuare un widescreen multitouch, cu rezolutie de 960 x 640 pixeli si ratie a contrastului de 800:1.

Ecranul iPhone 4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×