Cea mai importantă componentă a lui Samsung Galaxy S10 a intrat în producția în masă

1.399 ori
<b>Cea mai importantă componentă a lui Samsung Galaxy S10 a intrat în producția în masă</b>După cum am aflat la început de noiembrie în cadrul conferinței Samsung SDC 2018, sud-coreenii au planuri mari pentru 2019 atunci când vor aduce pe piață un prim telefon pliabil, dar și modele cu raport corp-ecran impresionant pentru

Știm deja faptul că sud-coreenii de la Samsung au planuri mari pentru zona smartphone în 2019, an în care vor aduce pe piață un prim telefon pliabil și în care vor reduce la maxim muchiile panourilor frontale pentru restul terminalelor. Încă din cadrul conferinței Samsung SDC 2018 am aflat că ni se pregătesc noi tipuri de display-uri, fie cu decupaj în zona superioară a ecranului, fie cu decupaj direct în panoul de ecran pentru camera selfie.

Aproape confirmat este și faptul că Galaxy S10 va fi unul dintre primele terminale Samsung ce va adopta un asemenea ecran, fiind vorba despre Infinity O ce presupune un decupaj direct în display pentru găzduirea camerei selfie. Senzorii vor fi ascunși sub ecran sau integrați subtil în marginea de deasupra ecranului, acolo unde vom avea și earpiece-ul pentru convorbiri.

Referitor la acest ecran, aflăm astăzi că producția ar fi început deja în fabricile Samsung Display și că la mijloc este implicată tehnologia laser HIAA ce permite realizarea unui decupaj direct în panou, în zona de afișare activă. Samsung ar fi singura companie ce are aptitudinile necesare pentru a utiliza tehnologia de față.

În altă ordine de idei vă amintim că Samsung pregătește și o versiune de buget pentru S10, model ce va avea ecran plat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×