Galaxy Note 8 nu va avea scanner de amprente integrat în ecran; Tehnologia nu e gata încă, conform unui oficial Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.330 ori
<b>Galaxy Note 8 nu va avea scanner de amprente integrat în ecran; Tehnologia nu e gata încă, conform unui oficial Samsung</b>Din ce în ce mai multe leak-uri par a se îndrepta în aceeași direcție comună, aceea că Samsung Galaxy Note 8 nu va avea un scanner de amprente integrat în ecran. Acest fapt ni s-a dezvăluit chiar mai devreme când vedeam o serie de huse destinate

Vești proaste pentru cei care sperau ca Samsung Galaxy Note 8 să dea tonul integrării scannerelor de amprente în ecrane. Se pare că un oficial al companiei a declarat recent că tehnologia nu ar fi gata încă. E vorba despre Shane Lee, șef al secțiunii de design de la Samsung China.

Același Lee a declarat că acel model de terminal prezentat de Vivo recent este și va rămâne deocamdată doar un prototip. E vorba despre un handset cu mecanism de autentificare biometrică integrat sub panoul de display. Problemă ar fi eficiența scăzută de producție, motiv pentru care Samsung a zis "pas" tehnologiei deocamdată.

De remarcat că această tehnologie nouă poate fi folosită doar în tandem cu un ecran AMOLED. Deocamdată Samsung lucrează la creșterea producției de ecrane edge to edge, deci are alte priorități decât integrarea senzorului de amprente. Și Qualcomm a descoperit probleme cu această noutate, afirmând recent că senzorul integrat sub ecranul terminalelor Samsung ar putea provoca probleme cu display-ul pe viitorul flagship.

Qualcomm are o tehnologie proprietară în pregătire, oferind o prezentare a sa recent. Firma americană a inovat în ultimii ani, oferind un mecanism de autentificare biometrică pe bază de unde ultrasonice, ce permitea autenficarea și prin metal sau alte materiale.

Ce trebuie să reținem e că Note 8 nu e gata pentru așa ceva, deci fie premiera îi revine lui iPhone 8, fie terminalelor flagship din 2018. 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×