Sony ar urma să anunțe un telefon flagship cu ecran edge to edge la IFA 2017

2.695 ori
<b>Sony ar urma să anunțe un telefon flagship cu ecran edge to edge la IFA 2017</b>De multă vreme așteptăm ca Sony să facă ceva schimbări în materie de design pentru zona smartphone, mutare ce ar putea avea loc chiar în această toamnă la IFA 2017. Se vehiculează faptul că japonezii pregătesc lansarea unui terminal cu display

Știam că Sony are un an ocupat încă de când a început 2017, pentru că nume de cod pentru noi terminale au tot apărut. Inițial 6 modele noi era în plan, iar 4 au sosit la MWC. La IFA 2017 așteptăm cel puțin două, printre care ar trebui să fie și un model cu ecran edge to edge aparent. 

Zvonurile vin de pe rețeaua de socializare chineză Weibo și vorbesc despre un terminal cu ecran LCD de 6 inch cu aspect 18:9. Astfel, Sony adera la trendul popularizat deja de Samsung sau LG. Sony a avut mici tentative de a se apropia de zonă edge to edge și ne dăm seamă de asta privind la telefoanele Xperia XA și XA1. 

Ele păstrează totuși o porțiune superioară și inferioară, lată deasupra și sub ecran. Lucrurile sunt totuși mai complicate de atât, pentru că Sony a declarat în multiple rânduri că rămâne fidelă aspectului 16:9 și nu dorește trecerea la 18:9. E în interesul său, pentru că Sony Pictures își lansează filmele de lung metraj în format 16:9. 

Japan Display Inc ar putea sări în ajutorul Sony, furnizându-le un panou de nouă generație. Ar fi vorba despre un "Full Active LCD Display", cu muchii subțiri pe toate cele 4 lațuri. Aș fi zis că și Sharp ar putea furniza acest panou, dacă nu erau atât de apropiați de Foxconn (care deține foarte multe acțiuni Sharp) și de alți parteneri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×