Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea și o variantă cu 512 GB de stocare flash (Zvon)

1.025 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea și o variantă cu 512 GB de stocare flash (Zvon)</b>Chiar la început de săptămână descoperim o veste interesantă, aceea că phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea și o variantă deosebită cu 512 GB spațiu de stocare flash. La ora actuală există un număr limitat de modele pe piață

Campania de leak-uri pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 continuă și astăzi când aflăm detalii despre variantele în care ar putea fi disponibil noul terminal. Astfel descoperim că sud-coreenii ar putea aduce în funcție de piețe modele cu 64 GB, 256 GB, respectiv 512 GB spațiu de stocare flash. Cel mai probabil va fi oferi și slot microSD, astfel încât utilizatorii să aibă la dispoziție o cantitate uriașă de memorie pe dispozitiv.

Galaxy Note 9

Informația vine tocmai din Coreea de Sud și aflăm că modelul cu 512 GB memorie ar urma să fie disponibil doar în această țară și în China eventual. Pe lista de posibile dotări avem un ecran Super AMOLED de 6.3 inch, un procesor Exynos 9810 sau Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB de RAM și o baterie de 3850 mAh sau 4000 mAh.

De la terminal mai așteptăm și o cameră duală similară cu cea de pe Galaxy S9+ și un scanner de amprente integrat în spate chiar sub camera foto. Vom avea și un stylus de nouă generație și din câte spun ultimele speculații, o lansare ar urma să aibă loc pe 2 sau 9 august în New York.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×