Galaxy Note 9 în varianta "Snow White" devine oficial în pragul sărbătorilor de iarnă

1.049 ori
<b>Galaxy Note 9 în varianta "Snow White" devine oficial în pragul sărbătorilor de iarnă</b>Cu scopul de a impulsiona vânzările phablet-ului Galaxy Note 9, iată că cei de la Samsung introduc astăzi o nouă variantă de culoare și anume "Snow White". Este vorba despre o nuanță de alb imaculat ce va fi pusă în vânzare

Am aflat încă de acum câteva săptămâni faptul că Samsung ne pregătește ceva special pentru sărbători și anume lansarea unei variante de alb imaculat pentru nimeni altul decât phablet-ul Galaxy Note 9. Această nuanță devine oficială astăzi în Taiwan și are ca scop impulsionarea vânzărilor lui Note 9, asta în situația în care telefonul de față a fost campionul vânzărilor din segmentul flagship în Taiwan pentru 3 luni la rând.

Galaxy Note 9 Snow White

Noua variantă de culoare se numește "Snow White" și suntem informați că va fi vândută exclusiv în cadrul Samsung Experience Hall la început de lună decembrie. De asemenea, trebuie menționat că telefonul în această culoare va sosi doar în versiunea cu 128 GB de stocare flash la un preț de 880 euro. 

Cei care achiziționează telefonul până la data de 31 decembrie vor primi cadou și un încărcător wireless, o ofertă tare bună în prag de sărbători. Cât despre culoarea în sine, aceasta arată chiar bine aplicată phablet-ului Samsung, iar cu această ocazie amprentele nu vor mai fi atât de vizibile.

Aflați că cel mai bun preț de pe plan local pentru Note 9 este de 3.469 lei pe eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×