Ce telefoane aşteptăm de la Motorola în 2019: Moto Z4 cu Snapdragon 8150 şi modelele Moto G7

Autor:  | Publicat în:  Motorola 986 ori
<b>Ce telefoane aşteptăm de la Motorola în 2019: Moto Z4 cu Snapdragon 8150 şi modelele Moto G7</b>Cu un an 2018 aproape pe sfârșite și cu șanse mici de a mai vedea noi smartphone-uri din partea companiilor de renume este momentul să aruncăm o privire asupra ofertei din 2019. Motorola este una dintre companiile care pregătesc noutăți

Acum că anul 2018 este ca şi încheiat, când vine vorba de lansări de telefoane flagship, sau chiar şi midrangere mai răsărite, începem să privim spre 2019. Azi vedem ce ne rezervă Motorola, aflată sub tutela Lenovo de câţiva ani deja. Deocamdată ştim că ni se pregătesc modele Moto G7 şi mai nou avem ceva informaţii despre Moto Z4.

Deocamdată am văzut doar scăpări pentru Moto G7 şi Moto G7 Plus, care vor veni cu corpuri din sticlă şi metal şi decupaj în formă de lacrimă în display. Moto Z4 va fi următorul telefon flagship, evident un terminal modular şi urmaşul lui Moto Z3. Având în vedere că Moto Z3 este un telefon 5G (cu ajutorul unui modul Verizon), mă aştept ca Moto Z4 să ofere funcţionalitate similară, fie prin integrare de hardware intern, fie tot prin modul. Sursele afirmă că variantă a doua e mai probabilă.

Se pare că viitorul Moto Z va avea un procesor Snapdragon 8150 şi eventual şi o cameră triplă, pentru a respecta cerinţele actuale. Cât despre Moto G7, ştim că va sosi cu procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. La bord se află o baterie de 2820 mAh, cel puţin pe varianta mai mică, în vreme ce modelul cu Plus ar trebui să fie mai generos, ca diagonală şi baterie.

Moto G7 Plus urcă la un procesor Snapdragon 710, ecran de 6.5 inch şi baterie de 3500 mAh. Moto s-ar pregăti să renunţe la seria Moto G Play anul viitor, dar încă nu e bătut în cuie. Nu ştim cum rămâne cu gama Moto One, dacă revine Moto X şi dacă va mai există vreun Moto M chiar. Sunt şi întrebări cu privire la Moto Z4 Play, dar se vor lămuri la început de 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×