Review + Concurs: Cele mai tari carcase/huse pentru Samsung Galaxy S III pot ajunge la tine! Iată impresii despre ele! (Video)

8.741 ori
<b>Review + Concurs: Cele mai tari carcase/huse pentru Samsung Galaxy S III pot ajunge la tine! Iată impresii despre ele! (Video)</b>Acum că am terminat review-ul lui Samsung Galaxy S III, este momentul să ne concentrăm pe un accesoriu vital pentru acest terminal: carcasă/husă. și avem nu mai puțin de 4 astfel de accesorii în teste și gata să vi le oferim ca premiu, cu...

Acum că am terminat review-ul lui Samsung Galaxy S III, este momentul să ne concentrăm pe un accesoriu vital pentru acest terminal: carcasă/husă. și avem nu mai puțin de 4 astfel de accesorii în teste și gata să vi le oferim ca premiu, cu condiția să participați la concursul nostru. Haideți să vedem întâi ce ne rezervă aceste carcase/huse.

Ele au fost primite de la Mobiledirect.ro în teste și tot la ei găsiți și multe alte accesorii de acest gen, pentru orice terminal mobil va trece prin minte. în recenzia video din acest articol ne puteți vedea navigând pe site-ul acestui retailer, care se mișca excelent în browserul de pe Galaxy S III. Toate carcasele și husele prezentate în review au garanție un an, iar primul model este Rock Colorful, o carcasă albă lucioasă care se mulează bine pe terminal.

Acest model ultraslim de carcasă este fabricat din policarbonat și protejează și ecranul telefonului, atunci când el este pus cu fața în jos. Produsul costă 89 de lei și are decupaje speciale pentru camera și porturi. Apoi vine Rock Quick Sand, la prețul de 79 de lei, cu o textură mată și aderență foarte bună. Carcasa este protejată împotriva amprentelor, grăsimii, apei, urmelor de degete sau de ulei. Aceasta carcasă ultraslim este fabricată din polymer special durabil și cântărește 13 grame, oferind și ea acces la porturi și camera.

Apoi am aruncat o privire asupra a două produse Cubz, carcasa Cubz Gel TPU și husa ultraslim Flip. Primă este o carcasă albă, cu prețul de 49 de lei, fabricată din gel moale TPU (thermoplastic polyurethane). Carcasa este anti-zgârieturi și căzături și nu atrage praful. Este foarte ușor de scos de pe terminal, mai ales în comparație cu carcasele Rock. în cele din urmă avem husa Flip, la preț de 79 de lei, fabricată din piele ecologică și dotată cu închidere magnetică.

Prima carcasă Rock o văd ca un accesoriu standard pentru posesorul de Galaxy S III, în vreme ce a doua e preferata mea datorită culorii și aderenței. Carcasa moale din gel e ideală mai degrabă pentru publicul tânăr, în vreme ce husa Flip pare mai business și mai serioasă.

și acum avem un concurs pentru voi, care are ca premiu aceste huse/carcase de Galaxy S III. Iată regulile de participare:

Trebuie să trimiteți un mail cu subiectul: Huse www.mobiledirect.ro concurs Mobilissimo.ro (pe adresa concurs(a)mobilissimo.ro). Acest mail trebuie să conțină obligatoriu:

  • fotografie cu Samsung Galaxy S III-ul dumneavoastră cu pagina mobilissimo.ro afișată pe ecran
  • numele dumneavoastră, adresa la care se va livra husa (în cazul în care câștigați) și număr de telefon pentru curier

Câștigătorii vor fi anunțați pe forum, iar tragerea la sorți va fi săptămâna viitoare duminică la ora 5 PM și se va realiza prin random.org. Important! O persoană/telefon poate participa doar o singura dată!

Multă baftă la concurs și vă aștept cu feedback!

Carcasă Rock Samsung Galaxy S3 I9300 - Ultraslim albă cu folie protecție inclusă - 89 lei

Carcasă Samsung Galaxy S3 I9300 - Ultraslim anti amprente Gri - 79 lei

Carcasa Rock Quicksand pentru Galaxy S III

Husă Samsung Galaxy S3 I9300 - Gel TPU alba de la CUBZ - 49 lei

Husa Samsung Galaxy S3 I9300 - Gel TPU alba de la CUBZ

Husă Samsung Galaxy S3 I9300 - Ultraslim Flip de la CUBZ - 79 lei

Husa Samsung Galaxy S3 I9300 - Ultraslim Flip de la CUBZ

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×