Samsung Galaxy S5 va beneficia de o versiune rezistentă la apă și praf

1.007 ori
<b>Samsung Galaxy S5 va beneficia de o versiune rezistentă la apă și praf</b>Din câte se pare, cei de la Samsung plănuiesc ca și în acest an să lanseze o versiune rezistentă la apă și praf a lui Galaxy S5, așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu Galaxy S4, flagship ce a primit un astfel de model derivat, numit Galaxy...

Din câte se pare, cei de la Samsung plănuiesc ca și în acest an să lanseze o versiune rezistentă la apă și praf a lui Galaxy S5, așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu Galaxy S4, flagship ce a primit un astfel de model derivat, numit Galaxy S4 Active.

Potrivit unor surse din industrie, Samsung a procurat numeroase materiale pentru fabricarea unui astfel de dispozitiv rezistent la interperii. De asemenea, s-ar putea ca Galaxy S5 Active să dispună de o configurație hardware basic, întocmai pentru a încorpora aceste materiale pentru o rezistență sporită la apă și praf.

Samsung Electronics a afirmat faptul că în trecut, unele modele derivate au ajuns să obțină venituri destul de mari pe unele piețe în care astfel de funcții, ca certificarea pentru rezistență la apă și praf, sunt foarte căutate pe un smartphone de ultimă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×