Samsung Galaxy S6 Active își face apariția în cadrul unui document Bluetooth SIG

716 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Active își face apariția în cadrul unui document Bluetooth SIG</b>Pe l&acirc;ngă TENAA și FCC, mai există și o altă agenție ce ne dezvăluie terminale &icirc;ncă nelansate, mai precis Bluetooth SIG. Aceasta din urmă a publicat de cur&acirc;nd un document de certificare din care reiese faptul că sud-coreenii de...

Pe lângă TENAA și FCC, mai există și o altă agenție ce ne dezvăluie terminale încă nelansate, mai precis Bluetooth SIG. Aceasta din urmă a publicat de curând un document de certificare din care reiese faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc un nou smartphone numit SM-G890A.

Din câte se pare, în spatele acestui nume de cod se ascunde nimeni altul decât Samsung Galaxy S6 Active. Potrivit unor zvonuri, acest smartphone va sosi cu display de 5.1 inch QHD, 3 GB memorie RAM, un procesor Exynos 7420 și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

Se așteaptă ca acest model să fie ceva mai gros în comparație cu S6/S6 Edge, dar în același timp să aducă o baterie de 3.500 mAh și un slot pentru carduri microSD. Samsung Galaxy S6 Active va fi desigur rezistent la apă și praf, sosind la pachet și cu butoane hardware de control situate sub ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×