Samsung Galaxy S6 Active își face apariția în cadrul unui document Bluetooth SIG

Autor:  | Publicat în:  Samsung 684 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Active își face apariția în cadrul unui document Bluetooth SIG</b>Pe l&acirc;ngă TENAA și FCC, mai există și o altă agenție ce ne dezvăluie terminale &icirc;ncă nelansate, mai precis Bluetooth SIG. Aceasta din urmă a publicat de cur&acirc;nd un document de certificare din care reiese faptul că sud-coreenii de...

Pe lângă TENAA și FCC, mai există și o altă agenție ce ne dezvăluie terminale încă nelansate, mai precis Bluetooth SIG. Aceasta din urmă a publicat de curând un document de certificare din care reiese faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc un nou smartphone numit SM-G890A.

Din câte se pare, în spatele acestui nume de cod se ascunde nimeni altul decât Samsung Galaxy S6 Active. Potrivit unor zvonuri, acest smartphone va sosi cu display de 5.1 inch QHD, 3 GB memorie RAM, un procesor Exynos 7420 și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

Se așteaptă ca acest model să fie ceva mai gros în comparație cu S6/S6 Edge, dar în același timp să aducă o baterie de 3.500 mAh și un slot pentru carduri microSD. Samsung Galaxy S6 Active va fi desigur rezistent la apă și praf, sosind la pachet și cu butoane hardware de control situate sub ecran.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×