Samsung Galaxy S8+ în varianta cu cameră duală apare într-o fotografie mai clară, mecanismul ar putea sosi pe Galaxy Note 8 ulterior

2.822 ori
<b>Samsung Galaxy S8+ în varianta cu cameră duală apare într-o fotografie mai clară, mecanismul ar putea sosi pe Galaxy Note 8 ulterior</b>La începutul acestei luni apărea o fotografie cu un prototip de Galaxy S8+ cu o cameră duală, o teorie de care auzisem mai degrabă la debutul zvonurilor despre S8. Ulterior toate scăpările de S8 au dezvăluit o cameră singulară, abordare confirmată şi de..

La începutul acestei luni apărea o fotografie cu un prototip de Galaxy S8+ cu o cameră duală, o teorie de care auzisem mai degrabă la debutul zvonurilor despre S8. Ulterior toate scăpările de S8 au dezvăluit o cameră singulară, abordare confirmată şi de terminalul real. Ei bine, Samsung pregătise totuşi o versiune cu cameră duală, care apare pe web şi azi.

De această dată vedem un prototip mai clar înfăţişat, sub forma unei fotografii publicate de jurnalistul rus Eldar Murtazin. El a fost o sursă de bază şi zvonac de încredere cu ani buni înainte să apară Evan Blass sau @OnLeaks. Acest prototip, pe lângă faptul că are o cameră duală dispusă vertical în spate vine şi cu scanner de amprente integrat în ecran, o altă tehnologie încercată de Samsung dar considerată nefinalizata pentru S8.

Samsung Galaxy S8+ în varianta cu cameră duală

Şansele sunt mari ca scannerul şi camera cea nouă să ajungă pe Galaxy Note 8 la toamnă său sfârşit de vară. Pentru cei care se întreabă, Samsung a decis să nu includă doi senzori în spatele lui S8 pentru că nu considera că tehnologia are "o valoare reală". E drept că prin modul Selective Focus de captură se obţine un efect de refocalizare la fel de bun ca la o cameră duala, deci nu plângem după Bokeh.

Aşteptam configuraţia cea nouă pe Galaxy Note 8, fiind foarte curioşi de modul în care sud coreenii implementează cei doi senzori foto şi dacă primim unul color şi unul monocrom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×