Garmin Nuvifone surprins intr-o serie de noi imagini

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.224 ori
<b>Garmin Nuvifone surprins intr-o serie de noi imagini</b>Primul smartphone al celor de la Garmin, Nuvifone este unul dintre cele mai promitatoare terminale ale acestui an. De vreme ce telefonul nu este inca disponibil pe piata, Garmin a decis sa puna la dispozitie publicului cateva imagini cu acesta, pentru a...

Primul smartphone al celor de la Garmin, Nuvifone este unul dintre cele mai promitatoare terminale ale acestui an. De vreme ce telefonul nu este inca disponibil pe piata, Garmin a decis sa puna la dispozitie publicului cateva imagini cu acesta, pentru a creste suspansul inainte de lansare.

Pana acum, producatorul de GPS-uri a oferit publicului imagini care prezinta softuri navigationale pe acest handset, Google Local in actiune, browserul web, calendarul si functia e-mail. Interfata pare destul de promitatoare, desi nu a fost inca testata. Putem doar sa speram ca vom vedea telefonul Nuvifone la CES 2009, care debuteaza maine.

Exista si unele zvonuri care afirma ca primul telefon Garmin va folosi sistemul de operare Google Android, dar producatorul sau neaga vehement aceste afirmatii. OS-ul folosit este o varianta modificata de Linux, dar Garmin s-a alaturat totusi aliantei OHA si lucreaza la aceasta ora la un handset Android.

Garmin Nuvifone

Sursa: Mobilewhack.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×