Germania trage in jos Nokia, Finlanda si Romania!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.470 ori
<b>Germania trage in jos Nokia, Finlanda si Romania!</b>Este interesat de remarcat cum sindicatele din Germania reactioneaza la decizia celor de la Nokia de a isi muta productia de la Bochum in Romania. In vreme ce gigantul finlandez se concentreaza pe afacerea sa, muncitorii fabricii germane isi pierd...

Este interesat de remarcat cum sindicatele din Germania reactioneaza la decizia celor de la Nokia de a isi muta productia de la Bochum in Romania. In vreme ce gigantul finlandez se concentreaza pe afacerea sa, muncitorii fabricii germane isi pierd locurile de munca si au tot dreptul sa protesteze.

Miscarea celor de la Nokia este una cost-efficient si ii ajuta sa concureze cu producatorii asiatici si cu cei din SUA. Evident, muncitorii romani au doar de castigat din aceasta decizie, obtinand joburi mai bune si perspective mai bune, dupa cum si investitorii au toate motivele sa se bucure de noua afacere. Problema apare atunci cand boicotul intra in joc. Ce au germanii impotriva celor de la Nokia, impotriva Finlandei si a Romaniei?

Germania incearca sa impiedice Nokia sa investeasca in tara noastra si ne face sa ne gandim ca s-ar teme de competitia altor tari din UE. De la site-uri pana la manifestari de strada, s-a pierdut scopul initial al protestelor: critica deciziei Nokia, totul transformandu-se intr-o politica negativa, care terfeleste imaginea Romaniei, a Finlandei si a celui mai mare producator de telefoane mobile. Sa fie protestul unor muncitori doar o scuza pentru a da frau liber unor frustrari care dateaza de cateva decenii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×