Google rezolva problema Gmail IMAP de pe Windows Mobile

1.326 ori
<b>Google rezolva problema Gmail IMAP de pe Windows Mobile</b>Aceasta problema facea ca utilizatorii de telefoane dotate cu Windows Mobile sa primeasca mesaje goale pe Gmail. Din fericire bugul a fost remediat, de catre gigantul motoarelor de cautare. In luna octombrie a anului trecut, Google a inceput sa ofere...

Aceasta problema facea ca utilizatorii de telefoane dotate cu Windows Mobile sa primeasca mesaje goale pe Gmail. Din fericire bugul a fost remediat, de catre gigantul motoarelor de cautare.

In luna octombrie a anului trecut, Google a inceput sa ofere suport IMAP (Internet Message Access Protocol) in cadrul serviciului sau Gmail. Acest lucru presupune ca mesajele trimise sau primite de utilizatori pe telefon sa fie sincronizate cu conturile lor Gmail, fiind disponibile data viitoare cand acestia isi acceseaza conturile pe PC-uri. Curand dupa anuntarea acestui serviciu, utilizatorii de Windows Mobile au inceput sa se planga de problemele lor pe forumuri. In unele cazuri, acesti utilizatori afirmau ca emailurile HTML apareau sub forma de blankuri pe telefoanele lor.

Google a recunoscut problema si a listat-o pe pagina de buguri cunoscute, iar cu o saptamana in urma, utilizatorii de Windows Mobile 6 si 5 au inceput sa anunte pe forumuri ca glitchul ar fi fost reparat. O purtatoare de cuvant a celor de la Google a anuntat rezolvarea problemei vineri, desi cu cateva zile in urma, bugul era inca listat pe pagina Google. A doua zi, el disparuse complet, in vreme ce gigantul motoarelor de cautare a postat instructiuni pentru configurarea suportului IMAP pentru Gmail pe terminalele dotate cu Windows Mobile 6. Purtatoarea de cuvant a tinut sa mentioneze faptul ca aceasta configurare nu este obligatorie, iar clientii ar trebui sa poata primi mesaje Gmail pe telefoane acum.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×