VLC Media Player acum pe iPhone si iPod Touch

1.334 ori
<b>VLC Media Player acum pe iPhone si iPod Touch</b>Multumita developerului Zottd, utilizatorii de iPhone si iPod Touch pot beneficia acum de cel mai popular media player din lume, celebrul VLC. Acesta a fost portat pe terminalele celor de la Apple si suporta drag and drop si playback pentru fisiere in...

Multumita developerului Zottd, utilizatorii de iPhone si iPod Touch pot beneficia acum de cel mai popular media player din lume, celebrul VLC.

Acesta a fost portat pe terminalele celor de la Apple si suporta drag and drop si playback pentru fisiere in format MPEG/MPG, AVI si MP3. De asemenea, se incearca implementarea suportului pentru playback al formatelor VCD, DivX, WMA si WMV plus FLAC si OGG. Proiectul este in faza beta, dar lansarea sa "oficiala" se apropie. De remarcat este faptul ca veti avea nevoie de un terminal deblocat pentru a beneficia de acest player.

Peste cateva zile vom asista la lansarea lui iPhone 3G si a firmware-ului 2.0 impreuna cu uriasa suita de aplicatii create cu ajutorul SDK-ului. Daca v-au surprins aplicatiile create pentru Google Android, atunci asteptati-va la mai mult de la developerii care folosesc iPhone-ul pentru a crea noi softuri. Din fericire, majoritatea vor fi disponibile si oficial, probabil contra cost, astfel ca nu va trebui sa va "deblocati" iPhone-ul pentru a beneficia de anumite aplicatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×