Steve Jobs, prezent pe covorul rosu la Oscaruri; prima reclama TV pentru iPad debuteaza (Video)

1.538 ori
<b>Steve Jobs, prezent pe covorul rosu la Oscaruri; prima reclama TV pentru iPad debuteaza (Video)</b>Premiile Oscar, editia 2010 nu au fost doar un prilej pentru ca Avatar sa surprinda prin lipsa de premii obtinute, ci si pentru ca Apple sa isi faca putin PR. Intai il descoperim pe Steve Jobs pe covorul rosu, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos...

Premiile Oscar, editia 2010 nu au fost doar un prilej pentru ca Avatar sa surprinda prin lipsa de premii obtinute, ci si pentru ca Apple sa isi faca putin PR. Intai il descoperim pe Steve Jobs pe covorul rosu, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos si apoi aruncam o privire asupra primei reclame pentru tabletul iPad, difuzata in timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar.

Nu stim exact ce facea Jobs pe covorul rosu, dar probabil ca primea felicitari politicoase de la vedete, care sigur folosesc macar un iPhone si poate, in viitor si un iPad. In ce priveste prima reclama la Apple iPad, iat-o in clipul urmator, cu mentiunea ca melodia din fundal poarta numele de "There Goes My Love" si este cantata de The Blue Van:

Daca nu sunteti fani Apple si nu agreati modul lor de a-si face reclama, exista deja o parodie la acest clip, realizata de catre cei de la neo-fight.tv. Acestia ne prezinta felul in care ar fi aratat clipul promotional pentru iPad, daca ar fi fost realizat de catre echipa de advertiseri din spatele brandului de parfum Old Spice:

id="navp" title=" name="navp">

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×