Gingerbread oficial acum pe HTC Desire, dar doar pentru avansați!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.660 ori
<b>Gingerbread oficial acum pe HTC Desire, dar doar pentru avansați!</b>Țineți minte întreaga telenovela cu Android 2.3 Gingerbread pe HTC Desire? Ei bine, echipa de ingineri software HTC a fost pusă la treabă, iar rezultatele încep să se vadă. Astfel aflăm că Gingerbread a sosit pe unele modele Desire, cu anumite...

Țineți minte întreaga telenovela cu Android 2.3 Gingerbread pe HTC Desire? Ei bine, echipa de ingineri software HTC a fost pusă la treabă, iar rezultatele încep să se vadă. Astfel aflăm că Gingerbread a sosit pe unele modele Desire, cu anumite probleme și lipsuri.

în plus, HTC recomandă ca această actualizare să fie realizată doar de către utilizatorii care se pricep și în plus acest Gingerbread vine fără cateva funcții de bază și nu este destinat publicului general. Astfel aflăm că aplicația Facebook oficială lipsește și chiar și toate wallpaper-urile în afară de cel standard.

Compania taiwaneză va oferi totuși aplicațiile lipsă separat și wallpaper-urile la fel, în vreme ce aplicația Facebook va fi găsită cu ușurință în Android Market. De asemenea au dispărut toate tentativele de personalizare ale operatorilor și există și o mică problemă... cam importantă: după update nu va funcționa trimiterea de SMS/MMS, asta doar în cazul în care setările operatorului pentru serviciile respective vor fi șterse odată cu upgrade-ul. E o problemă de reintroducere a setărilor și atât.

O altă problemă cu acest nou soft este că odată ce îl veți instala, veți pierde toate datele, conținuturile și aplicațiile de pe HTC Desire. în plus, modelele Desire din Germania (Deutsche Telekom), America de Nord, America de Sud, Coreea de Sud și Japonia nu vor avea acces la update, din cauza unor "probleme cu partenerii".

Puteți descărca ROM-ul de pe: http://developer.htc.com/

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×