Gionee Elife E7 Mini debutează cu o cameră rotativă și procesor 8 core; Precursor pentru un viitor Allview X2 Soul Mini?

3.247 ori
<b>Gionee Elife E7 Mini debutează cu o cameră rotativă și procesor 8 core; Precursor pentru un viitor Allview X2 Soul Mini?</b>Producătorul chinez Gionee a realizat câteva terminale interesante de-a lungul timpului, unele care au servit drept modele de pornire pentru câteva handseturi Allview de top. Ei bine, iată că acum avem parte și de o variantă mini a lui Elife E7,...

Producătorul chinez Gionee a realizat câteva terminale interesante de-a lungul timpului, unele care au servit drept modele de pornire pentru câteva handseturi Allview de top. Ei bine, iată că acum avem parte și de o variantă mini a lui Elife E7, telefon high end lansat de companie cu ceva vreme în urmă.

Pe numele său Gionee Elife E7 Mini, noul venit integrează o cameră plasată în partea superioară și care folosește un mecanism rotativ în stilul celui de pe Oppo N1. Ecranul face trecerea de la un Full HD de 5.5 inch de pe Elife E7 la un 720p de 4.7 inch. La interiorul smartphone-ului se afla un procesor octa core MediaTek de 1.7 GHz și 1 GB RAM în locul celor 3 GB de pe E7.

Gionee Elife E7 Mini debutează cu o cameră rotativă și procesor 8 core; Precursor pentru un viitor Allview Mini?

Acesta este un device dual SIM, cu 16 GB memorie internă, suport 3G și Android 4.2 drept OS. Telefonul a fost lansat în India, iar cei care au pus mâna pe el afirmă că acesta este un produs ce dă senzația de premium. în India el costă 310 dolari, preț care nu sună deloc rău. Pe când și la noi sub forma unui X2 Soul Mini?

Gionee Elife E7 Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×