Un teaser Oppo dezvăluie detalii cu privire la dimensiunile lui Oppo Find 7

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.099 ori
<b>Un teaser Oppo dezvăluie detalii cu privire la dimensiunile lui Oppo Find 7</b>După ce săptămânile trecute am putut observa câteva teasere postate de către cei de la Oppo, din care am aflat că telefonul va beneficia de un display 2K, iată că acum un nou teaser își face apariția pe pagina acestora de Google+. &nbsp; De...

După ce săptămânile trecute am putut observa câteva teasere postate de către cei de la Oppo, din care am aflat că telefonul va beneficia de un display 2K, iată că acum un nou teaser își face apariția pe pagina acestora de Google+.

De data aceasta, teaserul postat oferă mult mai multe detalii despre Oppo Find 7, și anume dimensiunile acestuia. Aflăm că terminalul va dispune de un display 2K (QHD) cu diagonala de 5.5 inch, și va avea o densitate a pixelilor de 538 ppi.

De asemenea, cei de la Oppo afirmă că acest device se va simți în mână ca un telefon cu display de 5 inch, și nu ca unul cu display de 5.5 inch. Oppo Find 7 va include un procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM, o cameră frontală de 5 megapixeli și o camera foto principală de 13 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×