Google Nexus 6 ar putea primi Android 5.1.1 Lollipop în următoarele zile

709 ori
<b>Google Nexus 6 ar putea primi Android 5.1.1 Lollipop în următoarele zile</b>Prin intermediul unui document intern găsit &icirc;n baza de date a operatorului Sprint, aflăm astăzi faptul că actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop pentru phablet-ul Nexs 6 ar putea sosi &icirc;n următoarele zile. Numărul de serie din imaginea de...

Prin intermediul unui document intern găsit în baza de date a operatorului Sprint, aflăm astăzi faptul că actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop pentru phablet-ul Nexs 6 ar putea sosi în următoarele zile. Numărul de serie din imaginea de mai jos (LMY47Z) ce este destinat lui Nexus 6 face referire la faptul că noul update va sosi pe 26 mai.

Din câte putem vedea, acest update 5.1.1 include modificări minore și câteva schimbări pe partea de securitate. La capitolul hardware, acest smartphone beneficiază de un display Quad HD de 5.96 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB memorie RAM și 32/64 GB spațiu de stocare.

În ciuda specificațiilor de top, Nexus 6 nu a devenit atât de popular ca și edițiile precedente, câteva motive pentru care utilizatorii nu au apreciat noul model, fiind dimensiunea prea mare, cât și prețul ce a crescut extrem de mult față de generațiile precedente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×