GOCLEVER lansează Quantum 600, un smartphone nou dual SIM, la pachet cu adaptorul AERODISPLAY

Autor:  | Publicat în:  GOCLEVER 1.339 ori
<b>GOCLEVER lansează Quantum 600, un smartphone nou dual SIM, la pachet cu adaptorul AERODISPLAY</b>GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea lui Quantum 600, un nou smartphone dual SIM al companiei, care se remarcă prin faptul că vine la pachet cu un adaptorul Aerodisplay. Acesta permite redarea via wireless a conținuturilor audio și video pe...

GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea lui Quantum 600, un nou smartphone dual SIM al companiei, care se remarcă prin faptul că vine la pachet cu un adaptorul Aerodisplay. Acesta permite redarea via wireless a conținuturilor audio și video pe televizoare și proiectoare.

GOCLEVER Quantum 600 e mai degrabă phablet decât telefon și se remarcă printr-un design minimalist și grosime destul de scăzuta. Acest model dual SIM vine cu un ecran de 6 inch, cu panou IPS și rezoluție de 1280 x 720 pixeli. El include un procesor quad core Cortex A7 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD, cu suport pentru până la 32 GB extra. Terminalul dispune de tuner radio FM, două camere, WiFi, Bluetooth, GPS și port microUSB 2.0 OTG.

GOCLEVER lansează Quantum 600, un smartphone nou dual SIM, la pachet cu adaptorul AERODISPLAY

Quantum 600 rulează Android 4.4 KitKat și are o cameră principală de 8 megapixeli, iar fotografiile realizate cu aceasta pot fi redate via wireless pe televizor cu ajutorul adaptorului AERODISPLAY, pe care îl vedeți în imagini. Există un pachet promoțional compus din acest handset și adaptorul sau, disponibil în oferta Cel.ro de pe 30 iulie, la prețul de 749 RON. Phableturile ce fac parte din promoție vin pe negru, iar Quantum 600 va fi disponibil și pe alb ulterior.

Adaptorul Aerodisplay va putea fi vândut și separat la prețul de 125 RON.

AERODISPLAY

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×