Google Android va include Chrome

1.166 ori
<b>Google Android va include Chrome</b>Ati aflat probabil ca Google a lansat un web browser cu cateva zile in urma, acesta purtand numele de Chrome. Ei bine se pare ca acesta va sosi pe telefoanele mobile dotate cu OS-ul Android, poate chiar mai curand decat Firefox Mobile. Aflam ca o versiune...

Ati aflat probabil ca Google a lansat un web browser cu cateva zile in urma, acesta purtand numele de Chrome. Ei bine se pare ca acesta va sosi pe telefoanele mobile dotate cu OS-ul Android, poate chiar mai curand decat Firefox Mobile.

Aflam ca o versiune mobila a lui Chrome isi va gasi locul pe platforma Android, prin intermediul declaratiei lui Sergey Brin, co-fondator Google. Android si Chrome au fost dezvoltate separat, dar urmatoarea versiune a OS-ului mobil va include cu siguranta o varianta a lui Chrome. Acest browser, prezentat de gigantul motoarelor de cautare marti este considerat cel mai rapid din lume, la ora actuala.

Chrome este un browser open-source, creat pe baza engine-ului WebKit, de la Apple si incluzand un engine JavaScript care suporta procese multiple, fiecare cu memoria sa alocata. In plus, noul soft foloseste taburi care pot fi mutate de catre utilizator si a fost optimizat pentru aplicatiile Web, inclusiv Gmail, Google Docs si multe altele.

Chrome Mobile va avea o competitie destul de serioasa, fie ca vorbim despre Safari al celor de la Apple, Internet Explorer Mobile, browserul Nokia Series 60, cel BlackBerry si evident Opera. Nu trebuie ignorate nici initiativele Mozilla si SkyFire, care fragmenteaza si mai mult piata browserelor, dominata atat de clar de Microsoft la capitolul desktop, dar nu si in cazul terminalelor mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×