Motorola MOTOJEWEL, un nou telefon cu clapeta pentru britanici

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.519 ori
<b>Motorola MOTOJEWEL, un nou telefon cu clapeta pentru britanici</b>Daca doriti un Motorola U9 mai stilat, atunci veti aprecia acest model MOTOJEWEL, telefon cu clapeta disponibil in Marea Britanie incepand cu aceasta toamna. Cunoscut si drept "un telefon atat de sexy incat utilizatorii ar dori sa il poarte", handsetul...

Daca doriti un Motorola U9 mai stilat, atunci veti aprecia acest model MOTOJEWEL, telefon cu clapeta disponibil in Marea Britanie incepand cu aceasta toamna.

Cunoscut si drept "un telefon atat de sexy incat utilizatorii ar dori sa il poarte", handsetul etaleaza un design care aminteste mai degraba de o bijuterie decat de un telefon. Tastatura purpurie va face ca MOTOJEWEL sa devina preferatul domnisoarelor, dar in afara exteriorului tentant, telefonul nu prea are cu ce sa-si momeasca publicul.

Specificatiile sale includ o camera de 2 megapixeli, taste externe touch sensitive destinate functiilor muzicale, Bluetooth stereo, tehnologia Motorola CrystalTalk pentru anularea zgomotului de fond si probabil si quadband EDGE. Ne-ar surprinde sa aflam ca acest handset suporta conectivitate 3G, dar Motorola nu are obiceiul sa faca surprize placute. MOTOJEWEL este disponibil din noiembrie in Marea Britanie prin retailerul Carphone Warehouse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×