Google Calendar anunţă că nu va mai trimite notificări prin SMS de luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Google 765 ori
<b>Google Calendar anunţă că nu va mai trimite notificări prin SMS de luna viitoare</b>Google Calendar este o aplicaţie de căpăt&acirc;i pentru mulţi utilizatori Android şi de puţină vreme şi pentru cei iOS. Ei bine, &icirc;ncep&acirc;nd cu luna viitoare acest serviciu va pierde o funcţie destul de utilă: cea de notificare prin...

Google Calendar este o aplicaţie de căpătâi pentru mulţi utilizatori Android şi de puţină vreme şi pentru cei iOS. Ei bine, începând cu luna viitoare acest serviciu va pierde o funcţie destul de utilă: cea de notificare prin SMS.

Începând cu 27 iunie nu veţi mai primi un mesaj text care să vă anunţe că urmează să înceapă un eveniment, spre exemplu. Google motivează acest lucru afirmând că trăim într-o epocă modernă, în care smartphone-urile şi notificările au evoluat şi puteţi primi informaţii despre programul vostru chiar şi offline. Schimbarea nu afectează clienţii Google Drive for Work, Google Apps for Work, versiunea plătită sau cei din Educaţie şi Guvern.

Între timp în ziua de 28 mai Google Calendar a înregistrat un picaj, care a durat aproape 24 de ore. Apoi a venit şi vestea că Google a actualizat Google Calendar şi Drive integrându-le căutarea unificată, permiţând găsirea mai uşoară de fişiere şi date. Între timp aflăm şi că Google a cumpărat compania Timeful, care se ocupă cu predicţia comportamentului uman şi inteligenţa artificială.

Astfel, pe viitor un AI ar putea să vă realizeze calendarul...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×