Google Calendar anunţă că nu va mai trimite notificări prin SMS de luna viitoare

798 ori
<b>Google Calendar anunţă că nu va mai trimite notificări prin SMS de luna viitoare</b>Google Calendar este o aplicaţie de căpăt&acirc;i pentru mulţi utilizatori Android şi de puţină vreme şi pentru cei iOS. Ei bine, &icirc;ncep&acirc;nd cu luna viitoare acest serviciu va pierde o funcţie destul de utilă: cea de notificare prin...

Google Calendar este o aplicaţie de căpătâi pentru mulţi utilizatori Android şi de puţină vreme şi pentru cei iOS. Ei bine, începând cu luna viitoare acest serviciu va pierde o funcţie destul de utilă: cea de notificare prin SMS.

Începând cu 27 iunie nu veţi mai primi un mesaj text care să vă anunţe că urmează să înceapă un eveniment, spre exemplu. Google motivează acest lucru afirmând că trăim într-o epocă modernă, în care smartphone-urile şi notificările au evoluat şi puteţi primi informaţii despre programul vostru chiar şi offline. Schimbarea nu afectează clienţii Google Drive for Work, Google Apps for Work, versiunea plătită sau cei din Educaţie şi Guvern.

Între timp în ziua de 28 mai Google Calendar a înregistrat un picaj, care a durat aproape 24 de ore. Apoi a venit şi vestea că Google a actualizat Google Calendar şi Drive integrându-le căutarea unificată, permiţând găsirea mai uşoară de fişiere şi date. Între timp aflăm şi că Google a cumpărat compania Timeful, care se ocupă cu predicţia comportamentului uman şi inteligenţa artificială.

Astfel, pe viitor un AI ar putea să vă realizeze calendarul...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×