Google colaborează cu Microsoft? De această dată da, prin Google Cloud Connect, compatibil cu Microsoft Office

1.226 ori
<b>Google colaborează cu Microsoft? De această dată da, prin Google Cloud Connect, compatibil cu Microsoft Office</b>După ce Google Docs a atras zeci de milioane de utilizatori care doreau ceva mai mult decât Microsoft Office, iată că aceste două servicii/aplicații rivale sunt acum interconectate. Inițiativa aparține companiei DocVerse, care a fost cumpărată...

După ce Google Docs a atras zeci de milioane de utilizatori care doreau ceva mai mult decât Microsoft Office, iată că aceste două servicii/aplicații rivale sunt acum interconectate. Inițiativa aparține companiei DocVerse, care a fost cumpărată de către Google la începutul anului. Serviciul rezultat este Google Cloud Connect for Microsoft Office, despre care aflați mai multe detalii în rândurile următoare.

Aflăm că acesta este disponibil pentru testeri deocamdată, înainte de marea lansare. Dacă sunteți încă utilizatori de Microsoft Office, puteți folosi Cloud Connect pentru a continua experiența oferită de MS, cu aceeași interfață. Look-ul Office se va păstra, dar colaborarea web-based va fi și ea prezentă, în stilul lui Google Docs.

Utilizatorii de Office 2003, 2007 și 2010 își pot sincroniza documentele Office cu Google Cloud, fără a părăsi aplicația celor de la Microsoft. Puteți face backup după sincronizare și veți primi un URL unic care poate fi accesat de oriunde, oricând prin Google Docs. în plus, documentele pot fi vizualizate de partenerii dumneavoastră și colegii de muncă și veți beneficia de un istoric al modificărilor fișierelor.

Google colaborează cu Microsoft? De această dată da, prin Google Cloud Connect, compatibil cu Microsoft Office

Având în vedere lansarea recentă a unei versiuni actualizate de Google Docs pentru mobil așteptăm cu nerăbdare și interconectarea dintre Office-ul pentru Windows Phone 7 și Google Docs Mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×