iOS 4.2.1 disponibil sub formă de actualizare pe iPhone, iPad și iPod Touch acum!

1.965 ori
<b>iOS 4.2.1 disponibil sub formă de actualizare pe iPhone, iPad și iPod Touch acum!</b>După cum ne așteptam, actualizarea la versiunea iOS 4.2.1 a sosit în sfârșit pe iPhone, iPad și iPod Touch, cu o mică întârziere din cauza unui bug al funcției WiFi apărut pe iPad. Fanii Apple își vor putea actualiza terminalele acum, fără...

După cum ne așteptam, actualizarea la versiunea iOS 4.2.1 a sosit în sfârșit pe iPhone, iPad și iPod Touch, cu o mică întârziere din cauza unui bug al funcției WiFi apărut pe iPad. Fanii Apple își vor putea actualiza terminalele acum, fără probleme și iată și modelele compatibile cu iOS 4.2.1: iPad, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G și iPod touch.

Vizați de noul software sunt în special posesorii de iPad, care de abia acum iau contact cu iOS 4, după o așteptare îndelungată. Astfel, ei vor beneficia de multitasking în sfârșit pentru tabletele lor, foldere, suport AirPrint, un inbox comun și multe altele. Trecând la iPhone, utilizatorii modelului 3G se vor bucura de o performanță îmbunătățită pe handseturile lor.

Aflăm și că Apple oferă de azi gratuit serviciul Find My iPhone tuturor utilizatorilor, permițând terminalelor iOS cu GPS să fie localizate prin intermediul unei interfațe web, în cazul în care sunt pierdute sau furate. Până acum această funcție era disponibilă la pachet cu serviciul MobileMe, de la Apple, pentru care plăteați 100 de dolari pe an.

Revenim puțin la funcția AirPrint, în cazul în care nu sunteți familiariziați cu ea. Aceasta suportă imprimarea directă via wireless de pe terminalele iOS, compatibile cu o serie de imprimante produse de HP (seria Photosmart, LaserJet Pro) și alte branduri de top. AirPort Express și AirPlay sunt alte noi funcții cruciale, care permit streamingul wireless pe orice difuzoare sau sistem audio cu suport pentru iOS și wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×