Ne pregătim de hărți 3D de la Nokia prin noul simulator de orașe PixelActive (Video)

2.136 ori
<b>Ne pregătim de hărți 3D de la Nokia prin noul simulator de orașe PixelActive (Video)</b>După ce a cheltuit sume impresionante pentru achiziționarea dezvoltatorului de softuri navigaționale NAVTEQ, Nokia a înglobat recent și brandul PixelActive, care ar putea avea un rol important în dezvoltarea viitorului Ovi Maps. Aceasta companie are...

După ce a cheltuit sume impresionante pentru achiziționarea dezvoltatorului de softuri navigaționale NAVTEQ, Nokia a înglobat recent și brandul PixelActive, care ar putea avea un rol important în dezvoltarea viitorului Ovi Maps. Aceasta companie are în portofoliu un "city builder", care permite crearea unui oraș virtual, o macheta 3D a localității preferate.

Clipurile de mai jos prezintă rezultatul utilizării acestui city builder, care amintește puțin de hărțile/mod-urile din jocul Grand Theft Auto. PixelActive este specializat în realizarea de clădiri, drumuri și orașe întregi în 3D și ar putea ajuta la dezvoltarea unei versiuni 3D a lui Ovi Maps.

Recent am aflat ca NAVTEQ pregătește un rival penru Google Street View, care va propulsa telefoanele Nokia cu funcții navigaționale către celebritate. Din câte vedem până acum, noul serviciu are potențial, dar ne întrebăm cum va fi acesta folosit în viața reală și cum va interacționa publicul cu el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×